Fllowers

Sunday, October 31, 2010

suke suke!!!

Credit Too ; Fendy Izwanizam


hehehe suke suke pix lan kristal...mehh copy paste balik perbualan lan & fendy hehehe


Abg Lan : knal Aimi x
Abg Lan : Aimiiiiiiiii..Aimi Kahar..?
Fendy : Yes2..
Abg Lan : Mesti la kenal..
Fendy : Owhh..Aimi tu kawan sy..
Abg Lan : Aimi tu mmg peminat setia kami...
Fendy : A'ah..Aimi pn ckp die support Kristal
Abg Lan : ~tersenyum~

Saturday, October 30, 2010

Selamat Pagi!!!

Hari ni bangun awl dari biasa..kalau biasa pukul 11 am bgn hari ni pukul  7am hehe...Mak aku bangun kan semata2 nak suruh carik anak kucing yg dikuatiri hilang dibaham anjing..sian...ngan penuh semangat mencari anak kucing yg hilang sekitar rumah....penat da aku..kuar masuk rumah..pegi belakang rumah..depan rumah..tongeng2 tgk bwh kete..dlm longkang,atas pokok pon xde....mane pegi?susah je pagi2 nih...then mak suruh carik jugak lagi..so malas okay dah carik xjumpe kena jugak paksa mencari lagi dgn secara tetiba aku memijak lantai yg agak licin maka jatuh tersungkur lah aku disitu..adehhhhhh..sakit nye..!!! nasib takde orang nampak kalau tak mmg malu lah weh.....skrg ni dapat sign kat lutut..sakit gile.....but lutut okay xde sakit plak.....kejup lagi nak pegi KL plak....karang tak pegi majok plak org disana hehe..Fnd.. Fnd... :D sbb da janji kan...redah je ler....

Thursday, October 28, 2010

Bila Cinta..Ost Lagenda Budak Setan




Td kat radio ade terdengar lagu nih..Bila Cinta..Ost Lagenda Budak Setan....so carik dlm google kot kot ade kord gitar lagu ni..hahah....tetiba te jumpe..ape lagi sesaje ahh jamming..dgn sakit tekak belasah je lah..suara mmg out lah kan hehe..but best la plak kan heheh.....korang dgr lah..bukan selalu dpt dgr aku nyanyi & main gitar...lagu ni tak de edit studio ke ape ok!!aku rakam kat kamera je..so ni lah hasil nye heheheh

video

“HABIL QABIL”


Best lah citer nih.....jalan cerita yg menarik :D dan pelakon-pelakon yg encem wakaka!!!.....dengan barisan pelakon  Aaron Aziz, Zed Zaidi, Siti Saleha, Abby Abadi, Rashidi Ishak, Zila Bakarin, Azhan Rani, Abby Nazri dan Geofrey Perrin Williams....

Mengisahkan takdir dua insan yang dilahirkan pada hari tarikh yang sama dan sering bersaing di alam persekolahan serta dunia korporat, mereka juga jatuh cinta pada wanita yang sama...Cinte 3 segi babe!!!...
drama 25 episod..hari ni dah episod ke 16.....ade lagi 2 week lagi cite ni nak sampai penghujung....

Wednesday, October 27, 2010

Chocolate moise cake

Chocolate moise cake
Make some special coklat cakes for my mom..lame da my mom request..disebabkan kemalasan yg melanda postpone lagi lah hehehe..today make special for u lah mak hehe..rase je lah nanti oke..chef aimi yg serba boleh ni buat hahaha.....

Makaroni Black Pepper Goreng