Fllowers

Monday, August 30, 2010

DIEHARDFAN

KRISTAL  
 
                            





Aku peminat no 1 band ni...memana karaoke kalau xnyanyi lagu dorang mg rase xlengkap ahaha...sampai bebile pon still minat dowang...semua album dowang aku ade simpan haha..simpan je...nak dgr aku download mp3 je...mase zaman bebudak dulu sanggup simpan gamba diorg dlm kotak box & dompet ahakz..lawak kan..skrg dah xder minat2 lagu je..haha...Paling best lagu dowang seragam hitam,nurani,pak belalang,delaila,ku membisu,sms& memburu impian..yg lain aku rase biase2 je lah kot...

Hang out shopping raya


29 Ogos 2010


Hang out  shopping raya kat Jaya Jusco Seremban with my kazen..

Just accompany my kazen,miera shopping brg raya dia..aku pon dah shopping last week....enough all lah kan hehe....semua kedai kiteorg masuk Vincci,Converse,Body Glove & mcm2 ag lah..mmg shopping sakan lah die...haha..asal ko bahagia lah beb...tapi aku heran gak that day..ramai pulak kaum cina yg turut bershopping...org melayu ade lah sekerat dua je..ahaha...seriously sape nak raye ni cina or melayu ahaha...maybe i must think we all adalah 1 malaysia haha...apa saje perayaan sambut sama2....uurrmm..so happy happy and happy lagi...after shopping miera ajak main bowling...urrmm aku mls nak main bowling ni sbb kena bukak and tukar tukar kasut ni..leceh lah..then kena beli stokin lah..stokin yg buruk pon jual dlm RM 5..mahal kan..siot je..so miera kate pegi karaoke...ahaha..ok sett!!!..aku suke melalak ni....dalam sakit2 tekak aku mampu nyanyi lagi selama 3 jam haha..have fun giler doe....3jam sowang baru RM10 oklah kan murah hehe....after karaoke we all move out lah balik rumah..dah pukul 5pm..lagi 2hour nak berbuka puasa....we all taken teksi kat depan JJ back terminal 1....miera & anak buah dia drop kat terminal 1 sbb dowang nak balik serting naik bas....aku pulak teruskan jalan kaki pegi KTM seremban.....aku sampai rumah dalam pukul 5.30pm..wow penat giler 3 hari berturut2 aku ade macam2 aktiviti....


Miera & me @ JJ Seremban

Gath berbuka puasa bersama with student SK pusat mantin 1998...

28 Ogos 2010
Gath berbuka puasa bersama with student SK pusat mantin 1998...

Best giler bile dpt jumpe balik..walaupon yg join cuma 13 org je but still happy sbb masing2 bg kerjesame yg terbaik..time kasih kengkawan..next time bile buat hope lagi ramailah yg hadir....acctually we all dah 12 tahun x jumpe even rumah memasing dekat dekat je hehe..mase tu buat kiteorg jd jauh,....lps berbuka...ade yg terus balik...so one of my friend ajak pegi karaoke..eerrmm..mcm xelok je kan karaoke bulan yg mulia ni haha..tapi nak buat mcm mane dorang ttp nak pegi jugak..nak sumbang dan sumbangkan suara dgn lagu febret dowang aku follow je lah hehe...before 12pm we all dah mula nak gerak balik dah sbb masing2 pon dah ngantuk...my father pon dah byk kali call tanye bile nak balik..so pertemuan berakhir kat situ...happy happy beb..haha.....



Friday, August 27, 2010

Today

Jumaat
27 ogos 2010

~attend gitar class at 12pm till 12.30..mmg happy betul..siap berjamming lagu raye sekali....so so happy today haha.....bydaway ade jugak yg kate not better blaja music time bulan puase ni..ouhh..why hah..just learn only ok..bukan pegi buat show....ade jugak yg kate jamming no better also..why must talk like that...aku jamming kat tpt tertutup xder sape pon tgk..adoyaii asad dengki lebih...this carrer must always practice and parctice baru leh maju..haha...org yg sound aku tuh pon muke xpenah nampak kat masjid buat terawih nak sound2 aku plak..geram je...tetiba jd emo...ok forget all!!

~12.30pm...my mom ajak pegi shopping raye without my father...my father cannot follow becoz busy with his kebun haha...im buy 3 jeans,1 sandle & secret underwear hahaha,,,,seboklah nak tau hahaha....than beli baju blaus..my mom yg request and hope i wear it..haha..kureng ahh baju gurlie gurlie nih..haha geli aku tgk haha...after shopping2 ni..pegi post office post kan kad raya...this year last one send kad raya for my friends becoz....setem sekeping je dah 50sen..giler mahal doe....tadi kad raye  pon dah 10 keping..semua sekali Rm5 jugak lah hehe...Then back home & rest your body and eyes ahakz...tido jup jom hehe

Mood Raya Dah Tiba!!

video

Berbuka Puasa



28 Ogos 2010
Majlis berbuka puasa untuk kanak-kanak Mantin yang lahir 1986
(Bekas pelajar Sek Keb Mantin)
Allson Klana Hotel, Nilai

+Aku mmg tak sabar gile nak jumpe kengkwn lama balik..dah 12 tahun tak jumpa..mmg teruja sangat....

+Facebook lah menyatukan balik siratulrahim antara aku dgn kwn2...dulu kat Myspace tak pulak jumpe ramai  macam tuh..haha thanks facebook..Luv FB lah!!!!

+Tapi sayang dalam ramai2 yg beriya kata nak join tu hanya 15 org yg dah bayar..yang lain pegi mana nie?

+Tapi tak pe kite HAVOC kan that event Berbuka tuh okay....Haha..X sabar aku Nak tgu esok.....Harap usia dipanjangkan untuk bertemu korang besok.....

Thursday, August 26, 2010

GUITAR CLINIQUE WITH MAN KEEDAL


Time
October 8 at 4:00pm - October 17 at 11:00pm

LocationBROADWAY ACRES SDN. BHD.
NO. J-G-13, BLOCK J, JALAN PJU 1A/1, TAIPAN DAMANSARA 2, ARA DAMANSARA, 47301 PETALING JAYA, SELANGOR

More InfoDATE
OCTOBER 2010 - 8,9,10,15,16 & 17th
(can choose anydate for booking)

TIME : 1st session - 4pm - 7pm
... 2nd session - 8pm - 11pm
(every session 50pax)

REGISTRATION - RM100 (per-head)
- FREE 1 soft drink
- CD sign by MAN KEEDAL
- CERTIFICATE

FOR BOOKING u guys can call :

03-7842 7361 - office
017-384 7433 - HAFIZ
019-364 5608 - IZAN
012-334 7859 - DYLA

Wednesday, August 25, 2010

Taregga Guitar House



Kat sinilah aku blaja music skrg..dulu yamaha aku amik clasikal..skrg ni upgrade sikit main gitar lektrik...skrg aku dah naik Level 2...



PT7463,Jalan BBN 1/1A,
Putra Point 1, Bandar Baru Nilai,
71800 Nilai, Negeri Sembilan.
06-7998825

F.R.I.E.N.D.S

 syg ketat ketat ngan korang semua....Amy,Diana,Hanna,Eleena & Ain..hope persahabatan ni kekal lah erk..tak naklah ada gaduh2 :)

Link Kord Gitar

http://www.mykord.com/http://malayolga.name.my/
http://www.malayguitartab.com/

http://www.tv3.com.my/

Tiap Tiap hari tak boleh x on9 facebook..nak demam rase xon9 sehari....kt sini lah boleh dpt ramai kwn....boleh share minat yg same....time2 boring best layan fb ni....
My Collection

video

Ni lah lagu yg paling aku minat mase zaman sekolah..lagu ni fames mase aku tingkatan 2...teruja tgk kump ni sampai aku sendiri teringin nak blaja gitar...sampai pelik bapak aku..anak dara dia nak blaja gitar ahakz...bapak aku mcm tak bg je mase tuh..oklah xpe aku blaja dari buku sendiri...sampai lah umur aku genap 22..baru lah bapak aku hantar aku blaja gitar ni..kat yamaha music hehe..suke2 giler aku....sampai skrg pon still blaja lagi.....until end :)

MERAPU

video
Ni kucing akak aku..diterbangkan khas ngan pesawat MAS dari langkawi ke KLIA ahaha....akak aku suruh jaga sekejap...so cute lah...akak aku kate name nye KIDCATZ..but name to longer lah kan so aku panggil kidz je....bapak aku suke sgt gomol die hehe..family aku x panggil KIDz ade name baru..PANDA haha..lawak ouh...mmg cute sgt!!!

Tuesday, August 24, 2010


What Special today?no special lah..just accompany my auntie pegi shopping kat OU....actually don`t like for shopping2 xder hala tujuan ni..if nak beli pon biase nye dah survey bagai....Semua kedai masuk tak jugak beli...dah lah puasa ni haus giler..rase nak terbukak je puasa...sampai lah talk with my auntie just nak duduk kat kerusi tetepi kedai2 tu jek sbb xlarat nak jalan dah...Sambil2 tu on9 Facebook gune hp..ter"read plak status lan kristal.."katenye ade show JTL kat OU"..so try ahh carik tpt tu..sesat bagai lah..rase mls plak nak terus mencari....last2 my auntie suruh tanye je security..malu ouh nak tanye semata2 kerna kristal ahaha...but terpaksa gak ahaha..kalau tak..xdpt lah tgk :) ....that sekurity so kindly lah....siap hantar pegi that lobby ag haha..thanks pada sekurity tuh hehe..terharu....dapat lah tgk kristal dari jarak yg begitu jauh..xtrn sbb look likes gile sempit kt situ..leh nak buat event ag..but seriously cantik sgt2 setting sbb ade bendang haha.....budak2 kristal pon smart berbaju melayu...hehe...my friend GG pown ade hehe..encem GG...with kristal....kalau turun bwh mesti leh jumpe dowang but my auntie xnak crowded2 ni takut ade brg yg hilang so tgk dari atas je :)..terlalu sgt tgk sampai gamba pon x amik..sygs giler...

Gamba kristal yg aku amik kat fb..so smart!!

JTL RAYA

Monday, August 2, 2010

01082010

Dalam keadaan sakit ni dikejutkan dgn kisah yg amat sedih pedih..Bile seseorg yg aku anggap sahabat nak menghancurkan hubungan antara aku dan kwn2 yg lain....kerna salah faham sikit ..tak taulah dibongkarkan atas dasar balas dendam atau secara x sengaja..hanya tuhan saja yg tahu...nak marah aku tak berdaya....mmg rase tertekan sgt mase tuh...xtau nak buat macam mana...nasib baik masih ada punya kwn2 yg masih setia memberi sokongan..terima kasih korang....aku harap lps ni xder ag kejadian macam ni....lps ni aku kena berhati2 bile bertutur....aku pon xleh nak percaya org sepenuhnya.....mmg sedih ngan ape yg berlaku..

02082010

Masuk hari ni dah 3 duduk berkurung dalam rumah...parents tak bagi keluar sebab kesihatan aku masih belum pulih...3 hari lps aku rase perut dan pinggang ni sakit sgt..sampai nak menangis...mase tu mak aku kat rumah jiran ade masak2 for wedding anak jiran..so terpaksa lah call suruh mak balik and hantar aku pegi klinik.....
1st klinik pegi kt taman semarak....so lembab nyer layanan...lama dah tunggu turn aku belum jugak lagi..para pesakit makin lama makin ramai..mmg rimas sgt....sampai lah bapak aku ajak pegi cari klinik yg lain..akhirnya sampai lah kat sebuah klinik ni..klinik cina..lupe da name....lps register je terus doktor panggil masuk...doktor tanyalah ape ape die nak tau..& suruh aku baring kat katil tu...& die scan..die gtau yg aku ade batu karang kat saluran pundi kencing.....punyalah terkejutnye..ingat sakit perut biasa..rupanya ada yg lain.....sakit die tuhan saja yg tahu..doctor bekalkan ubat selama 5 hari..& aku kena ambil ubat selama 2 bulan..wahhh... lama giler...tak pe lah janji baik..aku skrg ni makan tido saje kat rumah.....sampai betul2 baik.......